WiFi business


WiFi business

OPTIFI is onderdeel van OPTIMIZER.CO.NL en heeft voor u een breed- en eigen assortiment consumenten, industriële- netwerk en zakelijke verbindingsproducten.

WiFi wordt gebruikt voor een draadloos netwerk, ook wel WLAN genoemd. Vaak heeft men het over draadloos internet maar in de volksmond noemt men het steeds vaker WiFi.

WiFi is niet zomaar klakkeloos een paar routers, powerlines of extenders aan elkaar smelten en ''hopen'' dat er overal genoeg WiFi (internet) bereik is.

WiFi wordt gerealiseerd d.m.v. reflecties die via muren, plafond en vloeren bijvoorbeeld een printer, smartphone, laptop of bedieningspaneel bereiken. Zijn er teveel WiFi stations bij elkaar of heeft u veel last van storingsbronnen en/of interferenties dan ontstaan er WiFi onderbrekingen of kan de verbinding ''traag'' worden.

De plaatsing van WiFi stations hoort exact te worden ingetekend en dat doen wij o.a. met onze MetaGeek Db inmeettechniek. Op deze manier wordt de juiste kanaal- en plaatsing keuze gemaakt zonder dat het invloed heeft op andere draadloze apparaten binnen of buiten het netwerk.

OPTIFI is onze brandname en is een mix van geselecteerde premium netwerkmerken. Wij beoordelen en selecteren productmerken op basis van veiligheid, uitbreiding, stabiliteit, toekomstwaardigheid en beheer. OPTIFI beheerst de kennis van degelijke WiFi systemen en heeft de ideale design- en productlijn voor in- en outdoor toepassingen.

De beste netwerken bouwen wij achter het provider Glasvezelmodem d.m.v. een firewall, PoE switching met daarop meerdere access points die met een gescheiden VLAN integratie een perfect en dekkend WiFi bereik garanderen. Hiermee kunnen we o.a. draadloze apparaten of ''gast-netwerkgebruikers'' een gescheiden (WiFi) netwerk aanbieden. Tevens hebben wij upgrade mogelijkheden, binnen onze WiFi platinum pakketten, met de nieuwste WiFi 6 (AX) integraties. Dit pakket is uitermate geschikt voor 4K streaming, High Res audio, real-time Gaming en conference-call verbindingen.

Daarnaast bieden wij o.a. Online service, support op locatie en hebben we een Licentie cloud platform waarin we alles voor u kunnen beheren, wijzigen of eenvoudig upgraden.

Dankzij onze technische kunde en certificeringen kunnen wij de juiste montage- en connecties realiseren voor uw woning-, bedrijf, organisatie, restaurant tot aan evenementen en congreszalen.


Wat krijgt u binnen het '' WiFi business '' pakket:

✓ tot 250 gebruikers

Op zakelijk gebied is er een heel ander WiFi systeem benodigd dan dat een woning-WiFi-systeem kan bewerkstelligen. Dit heeft er o.a. mee te maken met de intelligentie van de hoeveelheid draadloze gebruikers maar ook met de beveiliging-, privacy eisen, Mac-adres gerelateerde onzichtbaarheid en control-options. Netwerkapparaten in zakelijke omgevingen moeten daarom een stuk ''sneller en slimmer werken'' met o.a. een ander soort gebruiker op meerdere en/of gescheiden netwerken. Wij richten niet alleen trapsgewijs VLAN's in, voor betere communicatie van horeca kassa's (handheld's), maar programmeren ook zaken als (beperkt of volledig) datagebruik voor uw hotel of restaurant gasten tot aan specifiek gerelateerde VPN-tunnels naar andere locaties. We hebben dé ideale toepassingen met specifieke inlogplatforms voor kleine en grote organisaties. Ook deze platforms kunnen we via ons eigen custom made Cloudportal inrichten en koppelen aan uw eigen account. Wij kunnen het WiFi business pakket inrichten zoals u het wenst en wat beste werkt voor u of voor uw klant. Daarnaast kunnen we diversen locaties inrichten met een '' Mobiele OPTIFI W.A.A.S '' zodat er op verschillende locaties gebruikgemaakt wordt van één en hetzelfde WiFi netwerkplatform en daar geen extra configuratie apparatuur meer benodigd is.

✓ WiFi OPTIFI+ Seamless rooming

Feitelijk is dit het ideale pakket voor de zakelijke gebruiker die zijn huidige of nieuwe netwerk wil optimaliseren met de OPTIFI WiFi performance voor intern gebruik en zijn gasten / bedrijf zorgeloos up-to-date wilt houden voor de komende 3 jaar. Niet alleen zorgen we voor een vakkundige WiFi MetaGeek inmeting, securiteit van het complete WiFi systeem, maar krijgt u ook de superieure WiFi performance om bijvoorbeeld naadloze video conference te doen. Tevens bieden we de opties aan om in een handomdraai zelf zaken te beheren of om flexibel de WiFi met uw medewerkers of gasten te delen voor een bepaalde periode. Ons seamless WiFi rooming systeem is zo geavanceerd dat de overgangen van WiFi punten vlekkeloos verloopt, point-to-point connecties in stand blijven en het geen extra batterij verbruik vergt van het aangesloten apparaat om een verbinding in stand te houden. Er blijft altijd een ideale connectie tussen uw smartphone, laptop en besturingssysteem bestaan, ongeacht waar u in het pand loopt of het device geplaatst is. Verbrekingen kunnen wij voorkomen omdat onze complete WiFi integratie op basis van mac-en IP adres gebeurt. Er is met ons systeem maar een eenmalige authentificatie nodig en daardoor ontstaat er een ongekende stabiliteit in uw netwerkconnectie. Dit geldt van VoIP , VPN , videobellen tot hoge kwaliteit beeld / geluid streaming en het werkt in milliseconden om een apparaat een opdracht te geven. 

✓ Incl. installatie op DATA punten

Dit WiFi business installatiepakket omvat tot 4 WiFi access points en zullen worden gerealiseerd op uw bestaande- en bekabelde netwerk. (2000-M2) Het bestaande netwerk (bekabeling/connectors) zullen wij waar nodig aanpassen voor de AP zodat ze geschikt zijn tot een 1.8 Gigabit internetsnelheid. Met onze AX modellen gaan we in het WiFi platinum+ pakket nog een stapje verder en worden de access points aangesloten op een 10Gb ready netwerk. De draadloze snelheid is afhankelijk van uw provider (Glasvezel/Coax/VDSL) abonnement. Desgewenst kunnen wij kosteloos bij uw provider abonnementen aanvragen, wijzigen of upgraden. 

✓ huur vanaf € 29,- p/mnd 

De huur van dit systeem is inclusief bovenstaande omschrijving. Exclusief licenties, specifieke throughput Firewall, Fiber / CAT modulators, voorrijkosten en oversluitingen.  

✓ éénmalig € 899,- bijbetalen

Dit bedrag betaald u als verzekering van de gehuurde apparatuur en alle aansluitende en geleverde diensten voor 3 jaar. U kunt ervoor kiezen na afloop van het abonnement een nieuw abonnement af te sluiten of om de eigenaar te worden van het WiFi systeem. Bij het overstappen via ons naar een nieuw Glasvezelabonnement van Delta Fiber (Caiway) ontvangt u € 50,- korting.  

✓ 24/7 Fast service

Heeft u een wijziging aan uw netwerksysteem of wenst u een toevoeging van een apparaat aan uw systeem? Heeft u een storing aan het systeem? Met de Fast service ontvangt u binnen enkele ogenblikken actie van ons en wij zorgen dat uw (netwerk) WiFi systeem weer snel up-to-date (online) is.

✓ 3 jr abonnement

Het huur abonnement op dit WiFi systeem geldt voor 36 maanden zorgeloos lang genieten van onze support en installatieservice opties.  

✓ Bestellen en opties

U gaat pas betalen als alles vlekkeloos werkt. Hiervoor krijgt u 8 dagen de tijd. Wij hebben ook collectieve voordeelpakketten voor horeca, entertainment of samengestelde verzorging-, organisatie- en gedeelde bedrijfspanden. 

Dit '' WiFi business pakket '' of een ander maatwerkpakket laten configureren met specifieke wensen of eisen? Of wilt u dit pakket kopen, neem contact met ons op voor meer informatie.


Advies verkoop & verhuur OPTIFI WiFi pakketten:


Prijzen zakelijk zijn excl.btw