WiFi in huis


WiFi in huis

OPTIFI is onderdeel van OPTIMIZER.CO.NL en heeft voor u een breed- en eigen assortiment consumenten, industriële- netwerk en zakelijke verbindingsproducten.

WiFi wordt gebruikt voor een draadloos netwerk, ook wel WLAN genoemd. Vaak heeft men het over draadloos internet maar in de volksmond noemt men het steeds vaker WiFi.

WiFi is niet zomaar klakkeloos een paar routers, powerlines of extenders aan elkaar smelten en ''hopen'' dat er overal genoeg WiFi (internet) bereik is.

WiFi wordt gerealiseerd d.m.v. reflecties die via muren, plafond en vloeren bijvoorbeeld een printer, smartphone, laptop of bedieningspaneel bereiken. Zijn er teveel WiFi stations bij elkaar of heeft u veel last van storingsbronnen en/of interferenties dan ontstaan er WiFi onderbrekingen of kan de verbinding ''traag'' worden.

De plaatsing van WiFi stations hoort exact te worden ingetekend en dat doen wij o.a. met onze MetaGeek Db inmeettechniek. Op deze manier wordt de juiste kanaal- en plaatsing keuze gemaakt zonder dat het invloed heeft op andere draadloze apparaten binnen of buiten het netwerk.

OPTIFI is onze brandname en is een mix van geselecteerde premium netwerkmerken. Wij beoordelen en selecteren productmerken op basis van veiligheid, uitbreiding, stabiliteit, toekomstwaardigheid en beheer. OPTIFI beheerst de kennis van degelijke WiFi systemen en heeft de ideale design- en productlijn voor in- en outdoor toepassingen.

De beste netwerken bouwen wij achter het provider Glasvezelmodem d.m.v. een firewall, PoE switching met daarop meerdere access points die met een gescheiden VLAN integratie een perfect en dekkend WiFi bereik garanderen. Hiermee kunnen we o.a. draadloze apparaten of ''gast-netwerkgebruikers'' een gescheiden (WiFi) netwerk aanbieden. Tevens hebben wij upgrade mogelijkheden, binnen onze WiFi platinum pakketten, met de nieuwste WiFi 6 (AX) integraties. Dit pakket is uitermate geschikt voor 4K streaming, High Res audio, real-time Gaming en conference-call verbindingen.

Daarnaast bieden wij o.a. Online service, support op locatie en hebben we een Licentie cloud platform waarin we alles voor u kunnen beheren, wijzigen of eenvoudig upgraden.

Dankzij onze technische kunde en certificeringen kunnen wij de juiste montage- en connecties realiseren voor uw woning-, bedrijf, organisatie, restaurant tot aan evenementen en congreszalen.


Wat krijgt u binnen het '' WiFi in huis '' pakket:

✓ tot 100 gebruikers:

Met 100 gebruikers hanteren we het actieve aantal bekabelde- en draadloze producten die met het internet verbinding maken. Om een goed bereik te garanderen van printer tot de snelste smartphone hanteren we voor de WiFi een b/g/n 2.4Ghz, 5Ghz + 5Ghz AC integratie. Desgewenst kunnen we een ''gastennetwerk'' tot maximaal 10 gebruikers instellen. (optioneel)

✓ WiFi OPTIFI Mixed rooming

Ons WiFi Mesh en AP AC rooming systeem is een dualband variant die d.m.v. een slimme manier altijd zorgt dat de onderlinge stations draadloos of bedraad contact met elkaar houden. Het nadeel is dat een onderlinge draadloze connectie een kleine vertraging veroorzaakt rondom de WiFi zenders en het draadloze apparaat. Het voordeel van onze slimme combi integratie is dat het zorgt dat de hoofdunit de onderlinge stations binnen het bereik houdt, snel overschakelt d.m.v. authentificatie als u door het huis loopt, en met 1 WiFi naam de juiste schakel performance vormt binnen uw woning. Het is een ideaal WiFi systeem voor draadloze speakers, smartphones, laptop en eenvoudige video- en muziekstreaming voor een gemiddelde eengezinswoning. 

✓ Incl. installatie en benodigde kabels

Binnen het installatiepakket valt een opschoning van uw meterkast maar ook een begrijpend advies en uitleg wat we verder gaan doen vooraf. Bekabeling wordt waar nodig geupgrade en/of aangepast. Tevens zal er gezorgd worden dat de randapparatuur binnen het OPTIFI WiFi systeem de ideale performance instellingen krijgen. De maximale performance die u krijgt ligt tussen de 40 - 200Mbit/s. (maximaal 3 zenders). De draadloze snelheid is afhankelijk van uw provider (Glasvezel/Coax/VDSL) abonnement. Desgewenst kunnen wij uw provider abonnementen aanvragen, wijzigen of upgraden.

✓ huur vanaf € 9,- p/mnd 

De huur van dit systeem is inclusief bovenstaande omschrijving. Exclusief licenties, nieuwe UTP kabels of modulators, voorrijkosten en oversluitingen. 

✓ éénmalig € 359,- bijbetalen

Dit bedrag betaald u als verzekering van de gehuurde apparatuur en alle geleverde bovenstaande diensten. U kunt ervoor kiezen na afloop van het abonnement een nieuw abonnement af te sluiten of om de eigenaar te worden van het WiFi systeem. Bij het overstappen via ons naar een nieuw Glasvezelabonnement van Delta Fiber (Caiway) ontvangt u € 35,- korting. 

✓ 2 jr abonnement

Het huur abonnement op dit WiFi systeem geldt voor 24 maanden zorgeloos lang genieten van onze support en installatieservice opties.  

✓ Bestellen en opties

U gaat pas betalen als alles vlekkeloos werkt. Hiervoor krijgt u 8 dagen de tijd. Wij hebben ook collectieve voordeelpakketten voor VVE's of samengestelde verzorging-, huur- en koopwoningen. 

Dit '' WiFi in huis pakket '' of een ander maatwerkpakket laten configureren met specifieke wensen of eisen? Of wilt u dit pakket kopen, neem contact met ons op voor meer informatie.


Advies verkoop & verhuur OPTIFI WiFi pakketten:


Prijzen consumer zijn incl.btw