WiFi platinum


WiFi platinum

OPTIFI is onderdeel van OPTIMIZER.CO.NL en heeft voor u een breed- en eigen assortiment consumenten, industriële- netwerk en zakelijke verbindingsproducten.

WiFi wordt gebruikt voor een draadloos netwerk, ook wel WLAN genoemd. Vaak heeft men het over draadloos internet maar in de volksmond noemt men het steeds vaker WiFi.

WiFi is niet zomaar klakkeloos een paar routers, powerlines of extenders aan elkaar smelten en ''hopen'' dat er overal genoeg WiFi (internet) bereik is.

WiFi wordt gerealiseerd d.m.v. reflecties die via muren, plafond en vloeren bijvoorbeeld een printer, smartphone, laptop of bedieningspaneel bereiken. Zijn er teveel WiFi stations bij elkaar of heeft u veel last van storingsbronnen en/of interferenties dan ontstaan er WiFi onderbrekingen of kan de verbinding ''traag'' worden.

De plaatsing van WiFi stations hoort exact te worden ingetekend en dat doen wij o.a. met onze MetaGeek Db inmeettechniek. Op deze manier wordt de juiste kanaal- en plaatsing keuze gemaakt zonder dat het invloed heeft op andere draadloze apparaten binnen of buiten het netwerk.

OPTIFI is onze brandname en is een mix van geselecteerde premium netwerkmerken. Wij beoordelen en selecteren productmerken op basis van veiligheid, uitbreiding, stabiliteit, toekomstwaardigheid en beheer. OPTIFI beheerst de kennis van degelijke WiFi systemen en heeft de ideale design- en productlijn voor in- en outdoor toepassingen.

De beste netwerken bouwen wij achter het provider Glasvezelmodem d.m.v. een firewall, PoE switching met daarop meerdere access points die met een gescheiden VLAN integratie een perfect en dekkend WiFi bereik garanderen. Hiermee kunnen we o.a. draadloze apparaten of ''gast-netwerkgebruikers'' een gescheiden (WiFi) netwerk aanbieden. Tevens hebben wij upgrade mogelijkheden, binnen onze WiFi platinum pakketten, met de nieuwste WiFi 6 (AX) integraties. Dit pakket is uitermate geschikt voor 4K streaming, High Res audio, real-time Gaming en conference-call verbindingen.

Daarnaast bieden wij o.a. Online service, support op locatie en hebben we een Licentie cloud platform waarin we alles voor u kunnen beheren, wijzigen of eenvoudig upgraden.

Dankzij onze technische kunde en certificeringen kunnen wij de juiste montage- en connecties realiseren voor uw woning-, bedrijf, organisatie, restaurant tot aan evenementen en congreszalen.


Wat krijgt u binnen het '' WiFi platinum '' pakket:

✓ +500 gebruikers

( inhoud afgeschermd / opvraagbaar )

✓ WiFi OPTIFI++ High-Density rooming

( inhoud afgeschermd / opvraagbaar )

✓ Incl. VLAN en PoE+ switch en configuratie

( inhoud afgeschermd / opvraagbaar )

✓ huur vanaf € 75,- p/mnd 

( inhoud afgeschermd / opvraagbaar )

✓ éénmalig € 2699,- bijbetalen

( inhoud afgeschermd / opvraagbaar )

✓ Overstap en provider support

( inhoud afgeschermd / opvraagbaar )

✓ 24/7 Power VIP service

( inhoud afgeschermd / opvraagbaar )

✓ 5 jr abonnement

( inhoud afgeschermd / opvraagbaar )

✓ Bestellen en opties

U gaat pas betalen als alles vlekkeloos werkt. Hiervoor krijgt u 8 dagen de tijd. Wij hebben ook collectieve voordeelpakketten voor horeca, entertainment of samengestelde verzorging-, organisatie- en gedeelde bedrijfspanden. 

Dit '' WiFi platinum pakket '' of een ander maatwerkpakket laten configureren met specifieke wensen of eisen? Of wilt u dit pakket kopen, neem contact met ons op voor meer informatie.


Advies verkoop & verhuur OPTIFI WiFi pakketten:


Prijzen zakelijk zijn excl.btw