Waarom OPTIFI?


Waarom OPTIFI?
OPTIFI is onderdeel van OPTIMIZER.CO.NL en heeft voor u een breed- en eigen assortiment consumenten, industriële- netwerk en zakelijke verbindingsproducten.

OPTIFI is onze brandname en is een mix van geselecteerde premium netwerkmerken. Wij beoordelen en selecteren productmerken op basis van veiligheid, uitbreiding, stabiliteit, toekomstwaardigheid en beheer. OPTIFI beheerst de kennis van degelijke WiFi systemen en heeft de ideale design- en productlijn voor in- en outdoor toepassingen.

De beste netwerken bouwen wij achter het provider Glasvezelmodem d.m.v. een firewall, PoE switching met daarop meerdere access points die met een gescheiden VLAN integratie een perfect en dekkend WiFi bereik garanderen. Hiermee kunnen we o.a. draadloze apparaten of ''gast-netwerkgebruikers'' een gescheiden (WiFi) netwerk aanbieden. Tevens hebben wij upgrade mogelijkheden, binnen onze WiFi platinum pakketten, met de nieuwste WiFi 6 (AX) integraties. Dit pakket is uitermate geschikt voor 4K streaming, High Res audio, real-time Gaming en conference-call verbindingen.

Daarnaast bieden wij o.a. Online service, support op locatie en hebben we een Licentie cloud platform waarin we alles voor u kunnen beheren, wijzigen of eenvoudig upgraden.

Dankzij onze technische kunde en certificeringen kunnen wij de juiste montage- en connecties realiseren voor uw woning-, bedrijf, organisatie, restaurant tot aan evenementen en congreszalen.

Specialismen:

✓ WiFi voor thuis.
✓ WiFi voor business (zakelijk).
✓ WiFi voor evenementen (zalen).
✓ WiFi As A Service (W.A.A.S)

Een maatwerkpakket laten configureren met specifieke wensen of eisen?

Neem contact met ons op voor meer informatie.